Evrometal doo vrhunska stolarija, aluminijum, pvc, staklo...

Prodaja originalnih profila renomiranih proizvođača Alumil, Alumilnco iz Grčke.

Aluminijumski prozori i vrata

PVC prozori i vrata

Ograde, okovi, prateći materijal, termopan staklo


picturepicture

Sertifikati o kvalitetu

Proizvodnja

Potvrda o izvršenoj registraciji
PDV obrazac

Evrometal d.o.o.
Industrijska zona bb,
12300 Petrovac

Matični broj: 17141023
PIB: 101584538
Registarski broj: 07817141023
Šifra delatnosti: 28120, 25230, 51700

Telefoni
Centrala: +381 (0)12 327 681
Fax: +381 (0)12 327 696

Evrometal d.o.o.

Proizvodni pogoni Preduzeća EVROMETAL sa upravnom zgradom i skladišnim prostorom, nalaze se na samom početku industrijske zone Petrovca na Mlavi, kada se u taj grad dolazi iz pravca Požarevca, od koga ga deli nekih 35 kilometara, odnosno iz Beograda, od koga je udaljen oko 120 kilometara.

Preduzeće EVROMETAL, Petrovac, nastalo je 1966. godine kao metalostrugarska radionica koja se bavila izradom delova za automobilsku, kao i elektronsku industriju, posebno za potrebe El Niš i drugih većih firmi.

Poslednjih desetak godina EVROMETAL kao mešovita srpsko-grčka firma se isključivo bavi proizvodnjom i prometom aluminijumske i PVC stolarije, ali i plasmanom kompletne opreme, alata i materijala neophodnih upravo za proizvodnju aluminijumske i PVC stolarije.

U 2005. godini EVROMETAL je završio izgradnju hale - skladišnog prostora od oko 1000 kvadratnih metara površine, čime je uz prethodnu izgradnju proizvodne hale i upravne zgrade takoÄ‘e od oko 1000 kvadrata korisne površine, na duže vreme zaokružio prostor za svoje proizvodne i skladišne potrebe. Zahvaljujući toj investiciji EVROMETAL u 2006. godini planira da uveća svoj prihod za oko 50 odsto.

Prozori i vrata EVROMETALA ugraÄ‘eni suu stotine stambenih i poslovnih prostorija u Petrovcu, Požarevcu i ostalim opštinama Braničevskog okruga. Jednim delom ti i drugi proizvodi završavali su i u izvozu u sklopu većih poslova koje su domaći partneri imali u inostranstvu. Od značajnijih ovdašnjih poslova pominjemo kompletnu ugradnju prozora na bolnicama u Smederevu i Užicu, na upravnoj zgradi Elektroenergetskog kombinata „Kostolac" u Kostolcu i stambeno poslovnim zgradama u Požarevcu, Somboru idrugim gradovima Srbije i Republike Srpske.

Koje su naše prednosti, pored moderne organizacije, vrhunskog kvaliteta proizvoda i usluga, poštovanja rokova i dogovora i naravno prednosti u pogledu cena?

Prednosti ove u odnosu na druge firme sličnog proizvodnog programa ogledaju se najpre u tome što EVROMETAL kao mešovita srpsko-grčka firma direktno od proizvoÄ‘ača uvozi aluminijumske profile - od poznatih firmi ALUMIL i ELVIAL iz severne Grčke, kao i PVC profile iz Nemačke. Naša prednost je i naša efikasna organizacija proizvodnje i ukupnog poslovanja, sa dobro obučenom radnom snagom. EVROMETAL zapošljava 22 radnika od kojih nijedan nije nekvalifikovan, nego su svi uz kvalifikacije koje su već posedovali prošli i posebnu obuku za poslove koje obavljajuu EVROMETALU.

Prethodnih godina EVROMETAL je dobio i sertifikat o ispunjenju standarda ISO 9001, čime je stekao i formalnu kvalifikaciju za plasman svojih proizvoda na tržište EU, susednih zemalja, kao i Rusije, što je u narednom periodu jedan od bitnih pravaca poslovne politike firme.

Opredelili smo se za model postepenog razvoja, takozvani model korak po korak. Trudimo se, za sada uspevam ou tome, da svake godine ostvarimo odreÄ‘eni pomak i po pitanju kvantiteta i kvaliteta naših proizvoda i usluga. Uvek može više i bolje.

Milenko Radosavljević,
vlasnik i direktor Preduzeća EVROMETAL
Petrovac